Restful API Приложения

В наличност Референция: 5
0.00 лв.
Разработка на уеб приложения използвайки Back-end (+ администрация) -> Front-end модел.

Направете заявка за обаждане

Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Свързани продукти

Back-end програмирането е нещо което потребителя не вижда и не разбира за него. Този вид програмиране, служи за създаване на функционалности и доставка на данни към независимo Frond-end приложение.
Front-end приложението, може да бъде написан от изцяло различни програмисти, на различни езици според нуждите и платформата за която се създава - Web сайт, мобилно приложение, конзоли за игри и др.

Back-end програмистите имат ключова роля за работата на Вашето приложение. Те се грижат да приемат, проверяват и доставят различни данни подавани или изисквани от front-end.

Back-end-а е комбинация от бази данни и софтуери написани на сървърни езици които работят на самостоятелни машини като облачни системи или частни сървъри наети в Amazon AWS или други хостинг компании.

След комуникация с клиента и разбиране на изискванията, ние ще създадем за вас максимално оптимизиран и сигурен back-end API код с прилежаща OpenApi документация с която Вашите Front-End програмисти да работят.

Наша отговорност е:
- Създаване и управление на базата данни
- Back-end frameworks за създаване на приложението
- Управление на технологичните изисквания за сървъра
- API документация - OpenApi / Swagger
- Сигурност и защита на входно-изходните данни
- Управление на GIT хранилища за вашия код.

При необходимост, можем да създадем и Development/Production сървъри с/без Docker приложение + Lambda функции и PipeLines с Amazon AWS
Покажи повече Покажи по-малко