Като партньор на фондация "Дарители България", 20% от данъчната основа на всяка фактура, се даравя за лечение на деца!

ЕРП системи

Автоматизиране процеси

Години опит в разработката на специализирани - уеб софтуерни продукти чрез използването на облачни системи за съхранение и обработка на данни.

Ползите от ЕРП

ERP системата се състои от приложения за планиране на корпоративни ресурси ("ERP модули"), които разговарят помежду си и споделят база данни. Това означава, че можете да елиминирате информационните прегради между отделите и да имате единен източник на информация. Вашата система може да автоматизира основните ви бизнес процеси и да ви помогне да осигурите съответствие с нормативнате уредби, да намалите риска от загуби, бързо отчитане на сделки между клиенти или партньори - и още много други неща.

Какви модули може да включва

ERP системите обикновено включват приложения за счетоводство, човешки ресурси, CRM за продажби и управление на веригата за доставки. Но можете да комбинирате различни модули, за да отговаряте по-добре на вашите нужди. Например, можете да добавите ERP компоненти за електронна търговия, инвентаризация и управление на поръчки и изпълнение, видео наблюдение и други приложения свързани с конкретиката на Вашия бизнес

Скъпа ли е изработката на ЕРП Система

Инвестирането в  ЕРП система на едно работещо предприатие (фирма) е винаги оправдано. Колко точно ще струва, зависи изцяло от спецификата на системата и функционалностите които желаете тя да изпълнява.

Пълна система никога не може да бъде поръчана от първия път, защото практиката показва, че докато не заработи системата никога не знаем какво точно искаме от нея. Първоначлните идеи винаги се изменят, защото с времето осъзнаваме, че искаме да продължаваме да автоматизираме все повече процеси за да си пестим време и нерви.
Например фактуриране - Първоначално, повечето клиенти искат софтуера просто да издава фактури. С времето обаче, доста клиенти решават, че искат да могат да сменят дизайна на фактурите с други темплейти. После, решаваме, че искаме да издаваме фактури с други номера за друга наша услуга (напр. едни да започват с 0, други с 1, трети- с 2 и т.н.)

Цялостния процес на изработка, може да трае с години, докато развивате Вашия бизнес, но разбира се всички бъдещи промени са дребни и далеч не струват скъпо.

Изработката на цялостен модул, може да бъде по-скъпо, защото това е изцяло нов процес който желаете Вашето ЕРП да изпълнява. Цената за изработка на нов модул, се определя от трудността на самия модул и автоматизациите които той да изпълнява.

Първоначалната инвестиция за една ЕРП система, средно варира между 1000-2000 лв. (данните са средни, на база нашия опит), като в тази цена са включени модул за управление на задачи, модул за контрагенти, фактуриране и т.н.

За повече въпроси, може да се свържете с нас